Sunday, June 2, 2013

HIJAB TUTORIAL: Tutorial Sunsilk Twist

Assalamualaikum.


K, ada yg kata takut dgn video Mira td sbb Mira tak pernah marah, ada yg kesian, ada yg sukaaaaaa tgok cara Mira meluahkan rasa marah tu, dan haaaaa k. K, haha. So, Mira dah privatekan video tu. Sbb org yg Mira nk bg dia tgok, dah tgok. Cukup lah tu. 

Setelah keadaan menjadi suram sikit dgn entri Mira yg lepas, mari menceriakan keadaan dgn belajar tutorial baru, ikatan ikonik "Sunsilk Twist" !  hehehe :D

Kalau korang perasan, iklan baru Sunsilk dlm tv, Heliza pakai tudung mcm ni (:

Sunsilk Twist
**tekan link ni. Mira tak boleh upload video dkt sini :/

COMEL kan suara kakak sorang ni ? hehehe



Cuba lah ! <3


P/S: Received many positive comments from you guys. Thank you so much, thank you for the support, I really need this to stay strong. Thank you readers ! xx










21 comments:

Asyik Izas said...

Dunia Lola..suka tgk..tak pernah terlepas tgk rcgn hijabista tu..:)

Tcca Anuar said...

suka sangat dengan kak adriani. love her so much. dari before kahwin and after.. hehe suka kak mira filzah jugak. cute jeh~ stay sweet!

Suhaili said...

yeay !! saya rasa saya orang pertama mintak tutorial ni dekat kak mira hari tu dekat twitter. hahahaha btw thanks ^^

visit my blog http://suhailimustafamohdyusof.blogspot.com/

thank you :)

Uncle Lee said...

Hello Amirah, nice pic of you and your girl.
You just stay easy, keep well.....
And have a nice day, keep a song in your heart.
Lee.

Nurfaezah Abdullah said...

halo sis mira :)

Muhammad Faris said...

Just chill and be happy!

Teena Tna said...

Lawa la style tudung macam ni..

Aida Azryn said...

comel! :D

shaa bonitaa said...

hii..singgah sini..nak ajak cik mira join my contest if berminat =)

http://cielodacutiey.blogspot.fr/

Purnama Malam said...

Kepada semua Nuffnanger, jom like page Nuffnanger Malaysia untuk tingkat earnings kita semua

Nuffnanger Malaysia

Realiti dan Fiksyen



mahzuz said...

Hoho sj nk buat kacau. Nk jumpa kompom xleh ponya. Hoho

masnayli said...

join my first GA :)

http://masnayli.blogspot.com/2013/06/giveaway-pertama-bulan-jun.html

boni kacak said...

adeh.. saya tak sempat nak tengok video tu :(

zeera lily said...

cantik dear... buat la tutorial..hehehe

zeera lily said...

eh, ada tutorial..
x blh nk tgk.. line tenet lmbt.. tutorial bergambr ade? ihikk ^_*

Azmierul Che Mat said...

Salam,

Hi, im Azmierul from iKahwin.my
I would like to pay you RM 80 every month for a small banner on your site. if youre interested, please contact me at azmierulcm@ikahwin.my

Mohd Shafwan said...

video apa tu...adeh.ketinggalan

Saiyedah Afzan said...

sis ni cantik sangat ! :)

ayu jue said...

mira.. u r so cute! adorable!

Cik Mun said...

hai..singgah sini..salam perkenalan :)

tenku butang said...

cantiknyaa owner blog ni.. model ye??
hai.. salam kenal,
follower no.3537
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog