Thursday, May 30, 2013

Hellooooooo JStore !

Assalamualaikum,

Sesiapa yg follow Jovian Mandagie dkt instagram, mesti dah tahu JStore tu apa. Hehehehehe :D 

JStore, merupakan butik baru Jovian Mandagie di Jalan Maarof, Bangsar ! Yg bestnyaaaaa, dlm butik baru ni ada koleksi RTW (Ready To Wear) Jovian yg korang tak perlu lg beli through online ! :D Ouh, tp koleksi2 baru spt Jova, Orked for Tesco dgn Falling Feathers belum ada laaaagii lah (: tu semua collaboration Jovian dgn Fashion Valet, Tesco dan Zalora. 

Dkt butik ni ada macaaamm macam, ada koleksi2 RTW Jovian yg lepas, ada koleksi2 casual wear, ada JHomme !, hehe ada handbaaagggg, ada accessories DAAANNN yg paling penting ada JHijab (: 

First day opening of JStore, hari Jumaat ni pukul 10 pg sampai 8 mlm.
112, Jalan Maarof Bangsar.

Sesiapa nk shopping, singgah lah siniii ! I'm very sure, you gonna love it ! <3
Hehe sbelum tu tgok dlu gambar2 pelancaran JStore semalam (:

BIG 'J"

Can you see what I see ? Hehehe.
That's me ! Thank you Jovian :*

Ketibaan tuan puteri memakai Jelana by Jovian Mandagie dan JHijab Seha (:





Ni baruuuu level bawah. Tingkat 2, 3, 4 korang boleh tgok dkt http://www.keek.com/MiraFilzah !
Liveeee Mira tunjuk korang. Hehe

Sampai sampai sana kita tukar baju, 
pakai Jaxine by Jovian Mandagie dan JHijab Sakura ! :D

With the big boss Jovian Mandagie, and his cute girlfriend Nina.

Aunty Mira with Miraaaaa ! :D

With Lisa Surihani (I adoreeee her so much. Duduk dkt2 nak amik aura sikit, haha) 
and my JHijab sista, Amelia ! <3
Kalau nak tahu koleksi Jovian dan Lisa yg baru, tunggu June ni (;
#LSforJovian

**Sesiapa nk tahu pasal koleksi ni, boleh baca dkt rotikaya.com

Mak cik ni suka datang hulur dekat2 banyak kali, dah lah saya tak boleh tolak benda benda manis mcm nii.

Eheemmmm, cantik kaann ? (:

Habis dahhhh !





















19 comments:

Fana Aqim said...

waahh..ade lisa surihani!! anyway mira nampak gojes!! best of luck dear :)

Ibnuismaini Ismail said...

Adakah itu patung lilin Lisa Surihani? Komen ini berbau jeles sikit2. Hihihi.

:: Cik Viva :: said...

hai lola =)

Asyik Izas said...

wow, menarik ni..cantik sgt2 koleksi Jovian..aritu pergi JOVIAN BOUTIQUE tp xsempat nk jumpa Mira..masa ada private event for Glam..hehe..mybe next time boleh jumpa..:)

HafRizah@Dátiles.Dulces said...

nice sharing..hopefully ade kesempatan tuk singgah jovan pulak :D

CikAinaa said...

Wah, cantiknya! :D Mesti bawak umi pi sini. hehehe (^^,)

asyiqin nasir said...

bestnye!!!!

Qyrah Eira said...

AF,bertuahlah kamu dear,Hope dapat jumpa kamu syg (:

Miz Dayah said...

cantik :-)

sakUra bLoOm said...

gf jovian nina tu..kakak dafi kan..

sakUra bLoOm said...

gf jovian nina tu..kakak dafi kan..

lala yusof said...

cantik mira

NIL syaffieyna said...

ALAAHAII REZKI .. AMIN KAK

Purnama Malam said...

Kepada semua Nuffnanger, jom like page Nuffnanger Malaysia untuk tingkat earnings kita semua

Nuffnanger Malaysia

Realiti dan Fiksyen



masnayli said...

join my first GA :)

http://masnayli.blogspot.com/2013/06/giveaway-pertama-bulan-jun.html

peach said...

love your blog! keep up the greatwork!! xx peach

momomoworld.blogspot.com
or
justalittlekitten.blogspot.com.au

ekincikyn said...

Hi Mira, mind to share kat mana beli beg colour brown tu. Cantik! Kita suka!

Mohd Shafwan said...

goodluck.semoga berjaya..memang nampak macam potensi :)

zeera lily said...

boleh shopping utk raya bi.. =)
btw, salam remadhan kareem.. jmput follow blog sy =)