Friday, October 2, 2015

#MYCYBERSALE 2015

#MYCYBERSALE 2015 kembali lagi! Soooooo? Its shopping time!


Multimedia Development Corporation (MDeC) baru je announce the return of the biggest online sale event in the country, #MYCYBERSALE.
Dah lama sgt nihh Mira tak pergi shopping. Sibuk dgn shooting, business lagi. Nasib baik Mira jumpa #MYCYBERSALE 2015 tepat pada masanya. Hehe. Mood shopping dah membuak buak ni. Alang alang dah ada #MYCYBERSALE ni Mira nak shopping lebih sikit, tambah lagi dah lama sgt ni tak reward utk kerja keras! Ececehhh. Hehe.
#MYCYBERSALE ni tak lama tauuu! Daripada 28hb September – 2hb Oktober 2015 je. Tahun lepas, sale ni cuma 3 hari je tapi tahun ni sale extend sampai 5 hari! 


Semua tahu tak, eMarketplaces yg femessss mcm 11street.my, Qoo10, Lazada, Zalora, Lelong.my dan Groupon juga sebahagian dpd sale ni. Hanya dgn satu klik, semua boleh shooping! Haa. Best kan?
Diskaun sampai 90% utk sale ni. Kat luar tu manaaaa ada bg diskaun sampai 90% dik oii, haha untung sgt nihh shopping dkt #MYCYBERSALE. Paling senang, MeDC dah buat #MYCYBERSALE App yg boleh dimuat turunkan (download) via Google Play Store atau Apple iStore. So kalau yg tak ada laptop tu, tak apa! Tak ada masalah! Pakai smartphone je pun boleh. Best dan mudah! Mira boleh shopping pada bila bila masa dan dimana sahaja. Sambil tgh tunggu scene time shooting pun boleh shopping. Hehe.


Bukan itu je, tapi kalau shopping dkt  #MYCYBERSALE, boleh menang lucky draw. Hadiah yg disediakan untuk semua  eShoppers menarik gila! Hadiah Samsung A8 dan hadiah hadiah lain yang bernilai sehingga RM 50,000. Yeap! RM50,000! So, tunggu apa lagi? Register kat www.mycybersale.my Jom join Mira shopping kat #MYCYBERSALE 2015 . Ada 5 hari je nak shopping sakan dgn Mira! JOM JOMMMM.