Friday, March 6, 2015

#stillthesame #paymoreorless :)

Hi semua! Assalamualaikum :)

            Sihat? Dah lama rasanya Mira tak update blog nii. Sorryyyyyyyy, busy sangat kebelakangan ni nak cari masa hadap computer pun susah!


            Sesiapa yg follow Mira dkt instagram (@mirafilzah_) mesti tahu perkembangan Mira apa yg Mira buat sekarang and etc. Bagi yg tak tahu, Mira baru shj 2 minggu launch produk penjagaan kulit Mira sendiri di Instagram (@moraessential) Yeaayyyyy! Hehe. 



P/S: Kalau nak tahu lebih psl produk Mira, boleh follow ig: @moraessential okay :*


Life as an entreprenuer ni bukanlah senang. Especially bila kita baru je mula jadi usahawan, mula buat business, semua benda kena buat sendiri dan banyak lagi benda nk kena belajar. Kadang2 rasa mcm tak menang tangan nak uruskan order melalui WhatsApp, nak key in data, nak post brg lagi, tambah lagi skrg ni Mira terlibat dgn shooting drama Eksperimen Cinta di TV3 utk bulan Mei nanti. Jadi bertambah lah sibuuukkkk! :’D Penat! Tp penat mcm mana pun, Mira tetap ada satu rasa puas hati. Puas hati dpt buat yg terbaik walaupun sibuk mcm mana pun Mira dpt commit dgn kerja. Pernah rasa mcm nk belajaaarr je balik, tak lah sibuk dan penat mcm ni. Haha tp apa apa pun, sibuk sibuk ni juga sebenarnya adalah rezeki :) 


Bersama heroin drama Eksperimen Cinta, Izreen Azminda.

SATU sahaja pegangan Mira utk semua ni. Buat dgn baik dan ikhlas. Kalau sesuatu kerja tu kita buat dgn baik dan ikhlas, inshaAllah semua akan dipermudahkan dan org pun suka dgn kerja kitaaa. Bila org suka dgn kerja kita, rezeki pun semakin bertambah lah kan? #stillthesame, jangan pernah berubah pegangan ni. Sama lah mcm Dominos. Harga yang kita bayar tetap sama seperti dulu walaupun ada GST. Kalau beza pun, mungkin lagi murah :) tapi harga yang kita bayar tak pernah naik. #stillthesame #paymoreorless. I’m a Dominos lover. Kenapa? Sbb puas! Pizza yg sama, rasa yg sama, size yg sama, paling penting harga yang kita bayar pun sama! Paling excited bila order je, dapat voucher. Order je dpt voucher! :’D Aaaaaaaaahhh sukanya! Haha apa lagi nak?! #stillthesame #paymoreorless with Dominos :* Apa pendapat awak semua tentang Dominos?

P/S: Paling suka double decker crust! Yumssss! Kunjungi Domino’s Facebook untuk maklumat lanjut! :D