Monday, September 22, 2014

Part 4 Clarisonic: Clay Mask

Helloooo readers, Assalamualaikum.

So I've tried Clarisonic Clay Mask, incase you forgot, dlm box Clarisonic tu ada Clarisonic device (the brush), charger, daily cleanser and clay mask.



You don't have to use the clay mask every day, three times a week should be okay. Mask ni sekali sekala je pakai :) As usual, the functions of mask, I rasa semua pun tahu. I've tried other types of mask before. Peel of mask, mcm normal mask yg you letak terus atas muka tu kan. Haa but this is my first time cuba clay mask.



Ni masa pakai mask, Mira pakai malam sbb esoknya ada casting, ingat nk bg kulit glowing sikit. Hehehe



Taraaaaa! Haha mmg rasa glowing sgt! Masa bangun lepas tidur pun rasa kulit bersih je tak berminyak rasa mcm tak perlu cuci muka pagi td sbb you dpt rasa skin you mmg bersih. Mcm dalam gambar ni Mira pakai light makeup je. Tak perlu makeup tebal tebal :)


Clarisonic ni sgt bagus. High recommended! Walaupun mahal sikit, tapi bagus! Kalau dah ada ni, tak perlu pg facial bagai utk jaga kulit. Because the device itself works very powerful into your skin! 




                                                                                                                          MF, xx