Friday, April 26, 2013

JHijab Launch and Sale !

Hi, Assalamualaikum (:

Mira nk invite korang semua ke JHijab & JLuxe Lauch and Sale ! 




JLuxe dan JHijab adalah koleksi2 baru baju dan tudung dpd Jovian Mandagie ! (: Hehehe, siapa yg tgh sibuk2 nk cari baju dgn tudung baru utk Raya nnt, meh lah dtg.

Caaannntikk sgt koleksi2 baru ni ! Sesiapa free, dtg lah k (: Mira akn ada dkt sana dpd pukul 12 tgh hari sampai 4 ptg.

For more information, korang boleh tgok dkt insta Jovian atau pun insta Mira under nama "j_mirafilzah" k ? :D

See you there ! <3



P/S: Mungkin ada yg dh tahu, mungkin ada yg belum lg tahu. Mira dah officially jadi face of JHijab by Jovian Mandagie. Alhamdulillah (: insyaAllah nnt Mira akn share sikit story psl JHijab ni nanti k (: 

8 comments:

DAYG ♥ said...

Wahhh mesti cantik2 kannnnn. Nak g tp ada program plak dekat u. heee btw may Allah bless you Mira <3

HaFizaH aYu said...

Public entry k mira?nk jmpa mira huhu

Syuhada Salleh said...

menarik..tp xsmpt nak pegi..

Syafiqah Hashim said...

tahniah mira..jadi face ofJhijab by Jovian Mandagie tu!!
tahniah..semoga mira terus suksess yahh! nanti share lahh sikit tips dgn pika ehh..ngee :D

Hana Maroo said...

Mira jd model utk Jovian ker? cantik koleksi dia...

Mahirah Ridzuan said...

wah comelnye mira...

Asyik Izas said...

tahniah mira..teringin nk jumpa mira..:)

Aisya Az said...

lawanya sis . congrats jadi face of Jhijab =)