Monday, September 22, 2014

Part 4 Clarisonic: Clay Mask

Helloooo readers, Assalamualaikum.

So I've tried Clarisonic Clay Mask, incase you forgot, dlm box Clarisonic tu ada Clarisonic device (the brush), charger, daily cleanser and clay mask.



You don't have to use the clay mask every day, three times a week should be okay. Mask ni sekali sekala je pakai :) As usual, the functions of mask, I rasa semua pun tahu. I've tried other types of mask before. Peel of mask, mcm normal mask yg you letak terus atas muka tu kan. Haa but this is my first time cuba clay mask.



Ni masa pakai mask, Mira pakai malam sbb esoknya ada casting, ingat nk bg kulit glowing sikit. Hehehe



Taraaaaa! Haha mmg rasa glowing sgt! Masa bangun lepas tidur pun rasa kulit bersih je tak berminyak rasa mcm tak perlu cuci muka pagi td sbb you dpt rasa skin you mmg bersih. Mcm dalam gambar ni Mira pakai light makeup je. Tak perlu makeup tebal tebal :)


Clarisonic ni sgt bagus. High recommended! Walaupun mahal sikit, tapi bagus! Kalau dah ada ni, tak perlu pg facial bagai utk jaga kulit. Because the device itself works very powerful into your skin! 




                                                                                                                          MF, xx


5 comments:

Nazree Ennaidi said...

ni suitable utk semua kulit ke? termasuk lelaki?

NinaAz said...

cantikkk

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll./ juga catatan atau buku universitas), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

nor atiqah mohamad nor said...

sonok nyer...nak cuba try la..thanks for the info

se1saat said...

Nice..congratz filzah